Am nevoie de un server dedicat pentru web page-ul meu

Ca proprietar al web-site-ului World-wide-web, veți avea multe întrebări pentru a vă întreba dacă doriți ca internet site-ul dvs. să aibă succes. Cum va arăta website-ul meu? Cum îmi voi servi cel mai bine publicul? Ce tip de conținut voi crea pentru publicul meu? Si asa mai departe.

Cu toate acestea, o întrebare treatment este de obicei trecute cu vederea este precise ce fel de hosting vei avea nevoie pentru web-site-ul tau. Cele două tipuri principale de găzduire pe care le veți alege între acestea sunt hostingul dedicat și dedicat. Mai jos vom arunca cu capul în ceea ce acestea sunt de fapt, astfel încât să puteți decide dacă web-site-ul dvs. va avea nevoie de un server dedicat, sau nu.

Ce este Shared Internet hosting?

Shared hosting este una dintre cele mai puțin costisitoare forme de gazduire World-wide-web disponibile. În esență, partajați resursele serverului cu alte web site-uri care utilizează același components.

Aceasta înseamnă că website-ul dvs. folosește doar o parte din puterea și viteza fullă a serverului. Treatment poate duce la scăderea performanței dacă alți clienți încep să utilizeze mai multe resurse de server. De exemplu, dacă aveți un website treatment a început să obțină o tonă de trafic, aceasta va scădea performanța altor web site-uri de pe server.

Fiind eficiente din punctul de vedere al costurilor, aceasta este o opțiune comună pentru cei care au început deja sau sunt dornici să își păstreze internet site-urile mici. Cu toate acestea, dacă intenționați să creșteți website-ul dvs. și să primiți cantități mari de trafic, atunci găzduirea dedicată ar putea fi o opțiune mai bună.

Server dedicat

Ce este Gazduire Dedicata?

Gazduirea dedicata poate fi foarte avantajoasa pentru web page-ul dvs., dar nu vine cu costuri crescute. Unele planuri dedicate de găzduire pot rula până în sute de dolari pe lună și de mai sus. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un punct în treatment aveți nevoie de hosting dedicat, atunci sperăm că web-site-ul dvs. este deja foarte profitabil.

Dedicat web hosting, în standard, oferă website-ul dvs. cu o securitate mai mare. Pe un server partajat, dacă partajați spațiul cu un web page care nu practică măsuri de securitate solide, site-ul dvs. poate fi, de asemenea, pus în pericol.

Gazdele dedicate vă oferă, de asemenea, mult mai mult Management asupra mediului dvs. de găzduire. Acest lucru poate fi avantajos dacă aveți o natură mai tehnică, dar dacă nu sunteți, atunci vă recomandăm să utilizați un server dedicat care este echipat cu un particular de asistență strong.

Caracteristicile suplimentare treatment vin echipate cu internet hosting dedicat includ o lărgime de bandă mai mare pentru un trafic sporit, împreună cu o mai mare flexibilitate pentru a crea un mediu suitable de găzduire pentru internet site-ul dvs. Web.

Scopul Gazduirii Dedicate
Gazduire dedicată există pentru a oferi un mediu de găzduire stabil, swift și personalizat pentru website-uri mai mari (sau web page-uri care primesc mult trafic). Dacă ați început pe un approach de găzduire partajat, dar acum primiți plângeri privind viteza de încărcare lentă, performanța web site-ului gazduire site și funcționalitatea, atunci este posibil să faceți timp pentru a vă îmbunătăți mediul de găzduire.

Gazduirea dedicata poate fi, de asemenea, mai putin susceptibila la hacking si alte amenintari on the net, deoarece nu partajati serverul cu o gramada de website-uri necunoscute.

Dacă doriți ca un web page care este mai immediate, mai fiabil și are mai multe funcții de securitate avansate, atunci ar putea fi momentul să experienceți upgrade la o gazdă dedicată. Dacă sunteți fericit păstrând internet site-ul dvs. mic, cu niveluri minime de trafic, atunci un strategy de găzduire comun ar putea potrivi web-site-ul dvs. foarte bine. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, HostGator are planuri de găzduire pentru fiecare idea de proprietar al internet site-ului, toate susținute de uptime 99,nine% și o garanție de 45 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *